top of page
Self Love Instagram Post (12).png

Hejsan! 

Believeits syfte är att stärka kvinnor till att skapa sitt eget otroliga och framgångsrika liv! Believeits produkter och digitala community hjälper dig att utveckla en hälsosammare, gladare och lyckligare livsstil. 

Carolina Motivationscoach

Pastel Pink Minimalist Quote Instagram Post (23).png

Jag heter Carolina och är Believeits grundare, jag har ca 7 års erfarenhet i ryggen när det kommer till att coacha och vägleda andra!  Sanna livserfarenheter och en dröm att inspirera och motivera andra gjorde det möjligt för mig att starta företaget under min föräldraledighet.

 

Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att ha låg självkänsla och negativa tankar som aldrig tar slut. Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att aldrig vara nöjd med sig själv, trots uppnådda mål och prestationer. Coaching öppnade en helt ny värld för mig, och gav mig ett helt nytt tankesätt. Detta har lett till att jag nu lever i en tillvaro där jag inte längre styrs av mina negativa tankar och därmed mår mycket bättre i mig själv. 

 

Det är när jag insåg hur man faktiskt kan må och vad man kan uppnå genom att förändra sitt tankesätt som jag kände att jag ville dela med mig av detta till andra. Då det är våra tankar som avgör hur vi mår och hur våra liv ser ut finns det mycket man kan förändra när man bara har rätt verktyg och kunskap. När man lärt sig hur man hanterar och styr sina tankar kan man även må bättre och leva ett liv fyllt av positivitet och genuin lycka! 

Du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må - Ingen annan! 

Börja ditt nya liv idag och gå med i vårt Believeit Community! 

Pink Chair_edited_edited_edited.jpg
bottom of page