top of page
Self Love Instagram Post (12).png

Hejsan! 

Believeits mål är att stärka kvinnor och hjälpa dem att skapa sina egna otroliga och framgångsrika liv.

Vi erbjuder en mängd resurser inom personlig utveckling, inklusive inspirerande produkter och ett digitalt community.

Dessutom tillhandahåller vi coaching och samtalsterapi för att stödja dig i att utveckla en hälsosammare, gladare och mer lycklig livsstil

Carolina Motivationscoach

Pastel Pink Minimalist Quote Instagram Post (23).png

Jag heter Carolina och är Believeits grundare, jag har ca 7 års erfarenhet i ryggen när det kommer till att coacha och vägleda andra!  Sanna livserfarenheter och en dröm att inspirera och motivera andra gjorde det möjligt för mig att starta företaget under min föräldraledighet.

 

Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att ha låg självkänsla och negativa tankar som aldrig tar slut. Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att aldrig vara nöjd med sig själv, trots uppnådda mål och prestationer. Coaching öppnade en helt ny värld för mig, och gav mig ett helt nytt tankesätt. Detta har lett till att jag nu lever i en tillvaro där jag inte längre styrs av mina negativa tankar och därmed mår mycket bättre i mig själv. 

 

Det är när jag insåg hur man faktiskt kan må och vad man kan uppnå genom att förändra sitt tankesätt som jag kände att jag ville dela med mig av detta till andra. Då det är våra tankar som avgör hur vi mår och hur våra liv ser ut finns det mycket man kan förändra när man bara har rätt verktyg och kunskap. När man lärt sig hur man hanterar och styr sina tankar kan man även må bättre och leva ett liv fyllt av positivitet och genuin lycka! 

Sandra Samtalsterapeut

Jag heter Sandra och har drygt 10 års erfarenhet av att hjälpa och stötta andra människor till ett bättre mående.

 

När du söker hjälp hos mig utgår vi ifrån dina önskemål och behov. Många terapeuter idag arbetar KBT inriktat, det passar en del men absolut inte andra. När jag själv gått i terapi har det varit viktigt med en tillbakablick ur ett psykodynamiskt perspektiv vilket jag själv också använder mig utav som terapeut.

 

Jag kan hjälpa dig att förbättra din självkänsla, arbeta med lättare former av trauman, relationsproblem, utmattning och andra stressrelaterade tillstånd, ångest och depressioner.

Du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må - Ingen annan! 

Börja ditt nya liv idag och gå med i vårt Believeit Community! 

Pink Chair_edited_edited_edited.jpg
bottom of page