Bild på Believeits grundare Carolina

Hejsan! 

Jag heter Carolina och är utbildad samtalscoach och har ca 10 års erfarenhet i ryggen när det kommer till att coacha och vägleda andra! 

Lite mer om mig 

BelieveIt bygger på ett stort intresse för personlig utveckling!

 

Sanna livserfarenheter och en dröm att inspirera och motivera andra gjorde det möjligt för mig att starta företaget under min föräldraledighet.

 

Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att ha låg självkänsla och negativa tankar som aldrig tar slut.  Jag vet vad jag pratar om när det kommer till att aldrig vara nöjd med sig själv, trots uppnådda mål och prestationer. Coaching öppnade en helt ny värld för mig, och gav mig ett helt nytt tankesätt. Detta har lett till att jag nu lever i en tillvaro där jag inte längre styrs av mina negativa tankar och därmed mår mycket bättre i mig själv. 

 

Det är när jag insåg hur man faktiskt kan må och vad man kan uppnå genom att förändra sitt tankesätt som jag kände att jag ville dela med mig av detta till andra. Då det är våra tankar som avgör hur vi mår och hur våra liv ser ut finns det mycket man kan förändra när man bara har rätt verktyg och kunskap. När man lärt sig hur man hanterar och styr sina tankar kan man även må bättre och leva ett liv fyllt av positivitet och genuin lycka. 

Du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må - Ingen annan! 

​Så vad väntar du på? Börja ditt nya liv idag genom att börja prenumerera på  Inspire Goodies-boxen eller ladda ner någon av mina e-böcker! 

Sommarkul Facebook Omslag.png