top of page
Om oss Believeit

Hejsan! 

Believeits mål är att stärka kvinnor i att skapa sina egna otroliga och framgångsrika liv. Detta genom att balansera arbete med privatliv så att man orkar göra karriär samtidigt som man hanterar vardagen med allt som hör till. 

Vi erbjuder inspirerande produkter, kurser inkl. coaching och ett medlemskap till vårt digitala community.

Carolina Livsstilscoach

Carolina Grundare

Hej fantastiska du! Jag heter Carolina och är grundare av Believeit, en passionerad och erfaren coach med över 9 års erfarenhet att coacha och vägleda andra. Min egen resa genom livet och en dröm om att inspirera och motivera andra drev mig till att starta företaget under min föräldraledighet.

Jag har personligen känt på utmaningen med låg självkänsla och bristande självförtroende. Förut trodde jag inte på mig själv, vilket hämmade min karriär. Men jag övervann detta och har nu bred erfarenhet inom karriärsklättring, från att vara teamleader och kundtjänstchef till rekryterare och jobbcoach. Trots många hinder har jag alltid strävat mot högre höjder, och genom min resa har jag förstått kraften i personlig utveckling på alla områden av livet.

Därför skapade jag Believeit, en plats där kvinnor kan blomstra i sina karriärer samtidigt som de hittar balans och trivsel i vardagen. Oavsett om du strävar efter karriärsuccé, personlig utveckling eller söker vägledning i arbetslivet, är jag här som din pålitliga resurs och stöd. Tillsammans kommer vi utforska dina styrkor, övervinna hinder och skapa en väg mot framgång.

Vad väntar du på? Låt oss påbörja resan mot ditt bästa jag – tillsammans! 🚀 Utforska mina kurser och vår shop för att upptäcka kraften i att ta kontroll över ditt liv. Jag ser fram emot att vara med på denna fantastiska resa! 💫

Sandra Samtalsterapeut

Jag heter Sandra och har drygt 10 års erfarenhet av att hjälpa och stötta andra människor till ett bättre mående.

 

När du söker hjälp hos mig utgår vi ifrån dina önskemål och behov. Många terapeuter idag arbetar KBT inriktat, det passar en del men absolut inte andra. När jag själv gått i terapi har det varit viktigt med en tillbakablick ur ett psykodynamiskt perspektiv vilket jag själv också använder mig utav som terapeut.

 

Jag kan hjälpa dig att förbättra din självkänsla, arbeta med lättare former av trauman, relationsproblem, utmattning och andra stressrelaterade tillstånd, ångest och depressioner.

Sandra Samtalsterapi

Du bestämmer hur ditt liv ska se ut och hur du ska må - Ingen annan! 

Börja ditt nya liv idag och skapa en förändring! 

Välmående
bottom of page