top of page

FAQ

 • Vad är Inspire Goodies?
  Inspire Goodies är en sammansatt box av produkter som jag har valt ut för att skapa ett bättre välbefinnande och en energigivande kick i vardagen. Jag strävar efter att påminna dig om hur viktigt det är att vårda dig själv och älska dig själv på rätt sätt, så att du kan uppleva en ökad glädje i vardagen! <3
 • Hur får man medlemskap till Believeits Community?
  Believeits Community är till för dig som inte kan få nog av inspiration i vardagen. Här får man tips och råd hur man skapar ett bättre välbefinnande. Jag är utbildad livsstilscoach och ger därför kunskap utifrån tidigare erfaneheter samt det jag lärt mig i min utbildning. Här är en plats för välbefinnande, gemenskap och upplyftande samtal! Att delta är helt frivilligt, och du har möjligheten att förbli anonym om du föredrar det.
 • Vad finns i shoppen?
  🌟 Klistermärken med motiverande budskap: Våra klistermärken är mer än bara dekorativa, de är små påminnelser om din inre styrka och potential. Använd dem för att peppa dig själv varje dag. 🌼 Digitala affirmationskort: Utforska vår samling av digitala affirmationskort som är speciellt utformade för att inspirera och stärka din självkänsla. Använd dem som dagliga påminnelser om din inre kraft. 💍 Smycken med innebörd: Våra smycken är handplockade för att bära med sig en djupare mening. Varje smycke är en påminnelse om att du är unik och värdefull. 🎁 Och mycket mer: Utöver dessa produkter hittar du även andra inspirerande saker som kommer att hjälpa dig på din resa mot självkärlek och personlig utveckling. När du handlar i vår shop investerar du inte bara i vackra föremål, du investerar också i ditt eget välmående och självförtroende. Vi är stolta över att vara din partner på resan mot ett mer positivt och motiverande liv. Utforska vårt sortiment och låt BelieveIt.se vara din källa till inspiration och självkärlek och egenvård. När du handlar från vår shop kommer din beställning att behandlas och skickas direkt efter bearbetning. Du kan förvänta dig att få din beställning inom 2-5 vardagar."
 • Friskvårdsbidrag
  Använd ditt bidrag Enligt skatteverket så kan du använda ditt friskvårdsbidrag till digitala tjänster som behandlar stress, är avstressande och rådgivande och som innefattar coachning. Du måste dock kolla med din arbetsgivare vad som gäller för dig!
 • Vad får man för coaching hos Believeit?
  Förutom alla coaching och vägledning som man får i mina kurser och arbetsböcker så ingår mailcoaching under 1 månad. Detta ger dig möjligheten att kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring specifika moment eller om du behöver extra motivation och uppmuntran när du kämpar med utmaningar. Jag återkommer med svar inom 24 timmar för att stödja dig på din resa mot framgång och personlig utveckling. Fokus: Coaching är framtidsinriktat och inriktat på att hjälpa klienten att uppnå sina mål, förbättra prestationen och utveckla specifika färdigheter eller områden av sitt liv. Det handlar om att identifiera hinder, skapa en handlingsplan och stödja klienten i att nå sina mål. Metod: Coachen ställer frågor, lyssnar aktivt, ger feedback och använder olika tekniker för att hjälpa klienten att hitta lösningar. Det är en klientstyrd process där klienten tar ansvar för sin utveckling och framgång.

Ge dig självkärlek och skapa vardagslycka! 

bottom of page