top of page

Tips för dig som behöver få en bättre självkänsla!

Självkänsla påverkar din vardag på många sätt. Det är genom den du upplever och uppfattar verkligheten. Den påverkar vilka beslut du tar, hur du är i dina relationer till andra och hur du mår i din hälsa och ditt välmående.

Det påverkar också motivationen. Personer med en hälsosam, positiv syn på sig själva förstår sin potential och kan känna sig inspirerade att ta sig an nya utmaningar.

Därför är det viktigt att du har en bra självkänsla där du är nöjd med den du är, så att du vågar gå efter det du drömmer om och börjar tro på dig själv.


  1. Utmana dig själv: Att utmana sig själv till att möta sina rädslor är det som gör att man kan utvecklas. Det kan absolut låta skrämmande men man behöver inte börja stort. Små steg fram är allt som krävs, men du måste börja för att en förändring ska ske!

  2. Umgås med personer som får dig att må bra: Att umgås med rätt typ av personer kan göra susen för din självkänsla. Rätt personer får dig att må bra, känna dig omtyckt och finns där när du behöver dem.

  3. Jämför dig inte med andra: Jämför dig med tidigare jag istället för någon annan. - Bli inspirerad och motiverad av andra, men känn dig inte sämre, för du är inte sämre. Du är du och du är helt fantastisk!

  4. Ge dig själv daglig bekräftelse: Att säga fina ord till sig själv daglig har faktiskt en positiv inverkan på dig. Så om du inte redan för det, börja nu och ge dig en fantastisk boost! I shoppen säljer jag "positiva tankar" som är perfekt att använda till just dessa typer av övningar!

  5. Ge dig tid för dig själv: Vi mår alltid sämre och oönskade tankar kommer som ett brev på posten om vi inte har tillräcklig med energi! Så därför är egentid så otroligt viktigt för att man ska må bra och känna sig glad.

  6. Var snäll mot dig själv: Här har vi en otroligt viktig nyckel till en bättre självkänsla. Behandla dig därför alltid som du skulle behandla en nära vän!I Inspire Goodies-boxen och Believeits Community finns det verktyg som hjälper dig till att uppnå en bättre självkänsla och starkare inre!
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stanna upp och låt dig andas!

Hej! Nu tar vi oss an ett ämne som berör oss alla djupt – hur vi navigerar genom livets oändliga to-do-listor samtidigt som vi försöker andas. Det är ingen liten bedrift att jonglera arbete, personlig

Comments


bottom of page