top of page

Oktober 2022 Inspire Goodies-boxen

Uppdaterat: 12 okt. 2022

Lär känna dig själv va temat för oktoberboxen!

Den här boxen uppmuntrade prenumeranter att lära känna sig själva mer på djupet.


Se över boxens innehåll:


Think happy thoughts - necessär


Den här necessären är en fantastisk påminnelse till dig själv att tänka mer positivt! Necessären har väldigt bra med utrymme och när du inte behöver något i den så är den även en väldigt fin inredningsdetalj!


E-boken - Min inre styrka

Att skapa ett starkt inre handlar om att bygga upp och stärka dina tankar om dig själv. Det handlar om att kunna hantera de negativa tankarna som sätter stopp för dig när du vill en annan väg. När du lär känna hela dig kan du börja acceptera vem du är – precis som du är. I ”Din inre styrka” får du hjälpen och förståelsen att bygga upp den styrkan!


Anteckningsboken "Live your best life"

En anteckningsbok är perfekt för att skriva ner sådant som kan motivera dig till att leva ett liv som du vill leva! Man kan till exempel skriva ned sådant som man tycker om att göra, framsteg som man gjort under dagen eller sådan som gör dig glad.Kortställ/affirmationskort

Affirmationer hjälper dig att få positiva påminnelser i vardagen. Med kortet kommer även en korthållare så att man kan placera kortet vart man vill i hemmet. När man gör någon annan glad kan man känna att man blir betydelsefull för någon annan. Detta leder även i sin tur till att man mår bättre och känner sig gladare i sig själv. Därför är kortet även ett vykort så att man kan skicka det till någon som man vet behöver en good vibe - hälsning!

Switch your mindset penna

En penna med budskapet ”Damn straight you're worthy!” ingraverade på den! Perfekt att använda när man skriver i sin anteckningsbok!


Klistermärke

Klistermärke med positivt och motiverande budskap som ger en liten extra boost i vardagen!
Nästa månads tema är - Tacksamhet

November månad är perfekt för att öva och förstå tacksamhet. Den boxen vill ni inte missa! :D

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stanna upp och låt dig andas!

Hej! Nu tar vi oss an ett ämne som berör oss alla djupt – hur vi navigerar genom livets oändliga to-do-listor samtidigt som vi försöker andas. Det är ingen liten bedrift att jonglera arbete, personlig

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page