top of page

Kurser

Kursinnehåll: 

📘 Personlig Anteckningsbok med Penna: När du går med i vår kurs får du inte bara tillgång till kunskap utan även ett verktyg för personlig reflektion. Vi skickar dig en vacker anteckningsbok och penna direkt till din dörr. Använd den för att skriva ner dina tankar, mål och framsteg – en fysisk påminnelse om din resa mot självkärlek och välmående. (Gäller ej 17 utmaningar som boostar ditt inre)

📧 Coachning och Uppmuntran via E-post: Få stöd och coachning direkt till din inkorg. Carolina kommer att finnas där för att peppa, guida och besvara dina frågor när du behöver det som mest. Din framgång är vår prioritet, och vi gör det genom personlig och tillgänglig coachning via e-post. (Gäller ej 17 utmaningar som boostar ditt inre)

🔍 Övningar och Verktyg: Upptäck praktiska övningar och användbara verktyg som tar din självkärlek till nästa nivå. Varje modul är utformad för att vara en interaktiv och engagerande upplevelse, och du kommer att lämna varje session med konkreta verktyg för att integrera positiva förändringar i ditt liv.

🤝 Believeits Community: En viktig del av kursen är din integration i Believeits aktiva community. Här möter du likasinnade individer som delar dina mål och utmaningar. Delta i meningsfulla diskussioner, utbyt erfarenheter och få stöd från andra på samma resa som du.

bottom of page